PRODUKTE - Fiber Fab


Duke shfaqur 1–12 nga 74 rezultate

 • Placeholder

  Fishe kompjuteri 8/8 cat.5e (FTP)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch panele dhe priza RJ45
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FFC5EFTPRJ45PLUG
  £100.00
 • Placeholder

  Fishe kompjuteri 8/8 cat.5e (UTP)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch panele dhe priza RJ45
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FFC5EUTPRJ45PLUG
  £100.00
 • Placeholder

  Fishe kompjuteri 8/8 cat.6 (FTP)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch panele dhe priza RJ45
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FFC6FTPRJ45PLUG
  £100.00
 • Placeholder

  Fishe kompjuteri 8/8 cat.6 (UTP)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch panele dhe priza RJ45
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FFC6UTPRJ45PLUG
  £100.00
 • Placeholder

  PATCH KORD L=1.5mt (UTP) cat.5e (gri)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch Cord
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FF521-11.5
  £100.00
 • Placeholder

  PATCH KORD L=1mt (FTP) cat.5e (gri)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch Cord
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FF541-101
  £100.00
 • Placeholder

  PATCH KORD L=1mt (FTP) cat.5e (gri) (P)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch Cord
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FF960-101
  £100.00
 • Placeholder

  PATCH KORD L=1mt (FTP) cat.6 (blu) (P)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch Cord
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FF980-301
  £100.00
 • Placeholder

  PATCH KORD L=1mt (FTP) cat.6 (blu) (P)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch Cord
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FFUKM6FTBL1LS
  £100.00
 • Placeholder

  PATCH KORD L=1mt (FTP) cat.6 (gri) (P)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch Cord
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FF641-101
  £100.00
 • Placeholder

  PATCH KORD L=1mt (FTP) cat.6 (gri) (P)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch Cord
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FF980-101
  £100.00
 • Placeholder

  PATCH KORD L=1mt (FTP) cat.6 (kuqe)

  Kategoria:Kabine e strukturuar - Patch Cord
  Brand:Fiber Fab
  Kodi:FF641-201
  £100.00