PRODUKTE - Kanlux


Duke shfaqur 1–12 nga 91 rezultate

 • Placeholder

  Bazament spoti LED MATEO 1xAR111, gri, 195x195cm

  Kategoria:Ndricim - Spote LED
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN4960
  £100.00
 • Placeholder

  Bazament spoti LED MATEO 2xAR111, gri, 335x195cm

  Kategoria:Ndricim - Spote LED
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN4961
  £100.00
 • Placeholder

  Bazament spoti LED MATEO 3xAR111 , gri, 475x195cm

  Kategoria:Ndricim - Spote LED
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN4962
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel 18W magnetik NEON T8 (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN70470
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel 58W magnetik NEON T8 (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN70472
  £100.00
 • Placeholder

  Kontroller RGB LED 12V DC In12A (10-18m)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN8041
  £100.00
 • Placeholder

  Llampe 3LED 3.4W 220V GU10 3200K (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN7661
  £100.00
 • Placeholder

  Llampe 3LED 3.4W 220V GU10 6500K (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN7660
  £100.00
 • Placeholder

  Llampe EKO 18W/840 G24d-2 L=154mm (P)

  Kategoria:Llampa Halogjene/Sodium/Merkur - Ndricim
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN10661
  £100.00
 • Placeholder

  Llampe EKO 26W/840 G24d-3 L=169mm

  Kategoria:Llampa Halogjene/Sodium/Merkur - Ndricim
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN10662
  £100.00
 • Placeholder

  Llampe HALO/Lineare 150W R7s L= 78mm (P)

  Kategoria:Llampa Halogjene/Sodium/Merkur - Ndricim
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN10401
  £100.00
 • Placeholder

  Llampe HALO/Lineare 150W R7s L=118mm (P)

  Kategoria:Llampa Halogjene/Sodium/Merkur - Ndricim
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN10411
  £100.00