Panelet

Viti 2006 - Krijohet Reparti i prodhimit të paneleve elektrike.
Ne vitin 2006, prane magazines qendrore Yzberisht “ITE Grup” krijon një Repart te ri për panele elektrike. Ky repart i ri u ngrit dhe funksionoi në një sipërfaqe prej 280 m2.
Viti 2011 – Instalimi i mjediseve moderne të “ITE Grup” në periferi të Tiranës
Ne vitin 2010, Bordi Drejtues i Kompanisë “ITE Grup” vendosi të investojë për ndërtimin e mjediseve të reja dhe moderne të Kompanisë në zonën jashtë Tiranës, në krah të djathtë të Autostradës Tiranë – Durrës, km 5, në zonën industriale më të zhvilluar të kryeqytetit. Ky ambient përbëhet nga kater pjesë: 1. Zyra me siperfaqe 960 m2. 2. Pike Shitje dhe Showroom të vendosura në një sipërfaqe prej 460 m2. 3. Ambjent magazinimi 1800 m2. Teknologjia e re e aplikuar krijon mundësinë e magazinimi në një sipërfaqe rraftesh 4200 m2. 4. Reparti per Panele elektrike me një sipërfaqe prej 600 m2.