Tirane

Magazina kryesore

Ne vitin 2010, Bordi Drejtues i Kompanisë “ITE Grup” vendosi të investojë për ndërtimin e mjediseve të reja dhe moderne të Kompanisë në zonën jashtë Tiranës, në krah të djathtë të Autostradës Tiranë – Durrës, km 5, në zonën industriale më të zhvilluar të kryeqytetit. Ky ambient përbëhet nga kater pjesë: 1. Zyra me siperfaqe 960 m2. 2. Pike Shitje dhe Showroom të vendosura në një sipërfaqe prej 460 m2. 3. Ambjent magazinimi 1800 m2. Teknologjia e re e aplikuar krijon mundësinë e magazinimi në një sipërfaqe rraftesh 4200 m2. 4. Reparti per Panele elektrike me një sipërfaqe prej 600 m2.

Tirane

Rr Perlat Rexhepi, Pallati 12

Zgjerimi i aktivitetit të Shoqërisë “ITE” u shoqërua me domosdoshmërinë e transferimit të pikës së tregtimit te matariale elektrike, nga rruga “Myslym Shyri” në një adresë të re dhe mjedis më të përshtatshëm për ushtrimin e aktivitetit. Shërbimi tregtar transferohet në Rrugën “Perlat Rrexhepi”. Mjedisi i ri ndodhej në një nga zonat më të zhvilluara dhe të populluara të Tiranës. Ky mjedis shërbimi kishte një sipërfaqe prej 380 m2 si magazine shitje per materiale elektrike dhe pajisje elektronike

Tirane

Rr.Teodor Keko, Unaza e Re, Pallati Ales Construction

Pika e shitjes në unazën e re filloi të funksionojë në vitin 2016. Kjo pikë shitje ka një sipërfaqe rreth 180 m2. Ajo lindi si domosdoshmëri për t’i krijuar lehtësi klientëve në një nga lagjet më të populluara të Tiranës, ne sigurimin e materiale elektrike.

Durres

Rruga Plazhit Iliria L13 Pall Derveni, Durres

Pika e shitjes në qytetin e Durrësit filloi të funksionojë në vitin 2007. Kjo pikë shitje ka një sipërfaqe rreth 300 m2. Ajo lindi si domosdoshmëri për t’i krijuar lehtësi klientëve nga qytete të tjera, ne sigurimin e produkteve, materiale elektrike dhe instalime elektrike.

Shkoder

Rruga Inxhinier Gjovalin Gjadri, Blloku i Magazinave Industriale

Pika e shitjes në qytetin e Shkodrës filloi të funksionojë në vitin 2020. Kjo pikë shitje ka një sipërfaqe rreth 900 m2. Per te mbuluar kryeqytetin e veriut lindi si domosdoshmëri hapja e pikes ne Shkoder për t’i krijuar lehtësi klientëve ne kete zone, ne sigurimin e produkteve, materiale elektrike.