PRODUKTE - Lectra


Duke shfaqur 1–12 nga 33 rezultate

 • Placeholder

  Adaptor prize GB/spine shuko 13A/250V

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1508530
  £100.00
 • Placeholder

  Adaptor prize shuko/spine GB 13A/250V

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1508533
  £100.00
 • Placeholder

  Adaptor prize shuko/spine USA 15A/250V

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1508550
  £100.00
 • Placeholder

  Adaptor prize USA/spine EURO 2.5A/250V (P)

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1508500
  £100.00
 • Placeholder

  Adaptor prize USA/spine shuko 15A/250V (P)

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1508520
  £100.00
 • Placeholder

  Adaptor Shuko mbrotje tensioni 13500A

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1506996
  £100.00
 • Placeholder

  Suport 8 priza PDU 19″ 1HE 16A Zeze

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1390007018
  £100.00
 • Placeholder

  Torrete e levizshme 3 shuko 16A + 2USB 2.1A zeze/alumin

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1396200013
  £100.00
 • Placeholder

  Zgjatues 3 shuko 16A (celes, kordon 1.5m) kuqe Ecoline (P)

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1152370
  £100.00
 • Placeholder

  Zgjatues 3 shuko 16A (celes, kordon 3m) bardhe Ecoline

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1152320400
  £100.00
 • Placeholder

  Zgjatues 3 shuko 16A (celes, kordon 5m) bardhe Ecoline

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1152920
  £100.00
 • Placeholder

  Zgjatues 3 shuko 16A (celes,kordon 1.5m) bardhe Ecoline (P)

  Kategoria:Adaptor dhe zgjatues - Pajisje civile
  Brand:Lectra
  Kodi:LC1152320
  £100.00