PRODUKTE - Shirit dhe Aksesore


Showing all 8 results

 • Placeholder

  Shirit LED 5m/24W/300LED 12V DC IP65 (3200K) (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN8470
  £100.00
 • Placeholder

  Shirit LED 5m/24W/300LED 12V DC IP65 (6500K) (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN8471
  £100.00
 • Placeholder

  Shirit LED 5m/24W/300LED 12V DC IP65 (blu) (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN8476
  £100.00
 • Placeholder

  Shirit LED 5m/24W/300LED 12V DC IP65 (jeshil) (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN8472
  £100.00
 • Placeholder

  Shirit LED 5m/24W/300LED 12V DC IP65 (kuq) (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN8474
  £100.00
 • Placeholder

  Shirit LED 5m/24W/300LED 12V DC IP65 (verdhe) (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN8475
  £100.00
 • Placeholder

  Ushqyes 0-30W LED 12V DC IP65 (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN7800
  £100.00
 • Placeholder

  Ushqyes 2x(0-30W) LED 12V DC IP65 (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN7801
  £100.00