PRODUKTE - Shirit LED dhe Aksesore


Duke shfaqur 1–12 nga 140 rezultate

 • Placeholder

  Dimer per shirit LED 12-24V 192W (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Optonica
  Kodi:OPAC6302
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel (55,80W) elektronik NEON T5 (dimer)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLDL180
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel 18W magnetik NEON T8 (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN70470
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel 2x58W elektronik NEON T8 (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLRN2098/E
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel 35W magnetik HID 0,53A (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLS52531
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel 36W magnetik NEON T8

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLS53313
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel 58W magnetik NEON T8 (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Kanlux
  Kodi:KN70472
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel elektronik 1/2x18W NEON T8

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLS2096/E
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel elektronik 1/2x36W NEON T8

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLRN2094MP
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel elektronik 1/2×58 NEON T8

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLRN2098MP
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel elektronik 1×18,24W NEON T5,T8,TC (P)

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLRN2250
  £100.00
 • Placeholder

  Drosel elektronik 1×18,36,58,40,55W T8,TC

  Kategoria:Ndricim - Shirit LED dhe Aksesore
  Brand:Relco
  Kodi:RLS/BT81/M/B
  £100.00