“City Park”

Natyra e projektit:
Qendër Tregtare

Vendndodhja:
E vendosur në zemër të Shqipërisë, në autostradën Tiranë-Durrës

Vlera e Kontratës: 2,200,000 Euro

Periudha Kohore: 4 muaj

Përmasa: 237,600 metër katrorë me më shumë se 180 dyqane

Zgjidhja:

Të kontraktuar për pajisjet e mëposhtme dhe zgjidhjen e softuerit : Furnizim me Energji Elektrike nga rrjeti 20/0.4kV me kapacitet 10.400 kVA.
Furnizimi me të gjithë elementët e kabinës elektrike si transformatori, çelat TM, radrizatori dhe UPS-të.

Furnizimi dhe instalimi i Power Center, paneleve të shpërndarjes, çelave TM dhe HVAC.
Sistemi elektrik i plotë për të gjithë ndërtesën përfshirë furnizimin e pajisjeve. Zgjidhje për rrjetin e të dhënave përfshirë sisteme si alarmi në rast zjarri.

Sistem ndriçimi në ambientet e jashtme duke përfshirë edhe ndriçimin e parkimit.

 

Partnerët:
Schneider Electric, Newton Transformer, General Electric Lighting, OMS Lighting, Side Lighting, 4Emme, Prysmian Group, 3M etj.

Rezultati:

I gjithë projekti u realizua brenda një afati kohor prej 4 muajve duke përmbushur të gjitha kërkesat e klientit.

Faktorët Kryesorë të Suksesit:

  • Cilësia e lartë e materialeve të instaluara

  • Mbështetja e drejtpërdrejtë e partnerëve

  • Staf Inxhinierik Profesional

Kthehu tek Projektet.