Kompleksi farmaceutik “Rejsi Pharma”

Natyra e projektit:
Depo Farmaceutike

Vendndodhja:
Autostrada kryesore Tiranë – Durrës, km 14

Vlera e Kontratës: 450,000 Euro

Periudha Kohore: 16 muaj

Përmasa: 11,500 metër katrorë

Zgjidhja:

Të kontraktuar nga investitori për të ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse për të gjithë projektin.
Në fillim Grupi ITE hartoi projektin elektrik në bashkëpunim me investitorin dhe studion e arkitekturës.

Pas kësaj shoqëria ishte përgjegjëse për zbatimin e projektit nën mbikëqyrjen e stafit të inxhinierëve elektrikë të investitorit.
Fuqia totale e instaluar ishte 1600 kVA dhe ITE furnizoi gjithçka që lidhej me pajisjet e tensionit të mesëm dhe të ulët.

Furnizimi me të gjithë elementët e kabinës elektrike si transformatori, çelat TM, radrizatori dhe UPS-të.
Furnizimi dhe instalimi i Power Center, panelet e shpërndarjes, çelat TM dhe HVAC.

Sistemi elektrik i plotë për të gjithë ndërtesën përfshirë furnizimin e pajisjeve dhe sistemin e ndriçimit.
Shoqëria ishte përgjegjëse për të zbatuar projektin për linjën e prodhimit dhe paketimit të ilaçeve që erdhën së bashku me projektin nga Gjermania. Zgjidhje për rrjetin e të dhënave përfshirë sisteme si alarmi në rast zjarri, sisteme anti-vjedhje, sistemi audio, sistemi i kontrollit të aksesit dhe sistemi CCTV.

Partnerët:
Schneider, Bosch Security System, OMS Lighting, Side Lighting, Phoenix Contact, 3M.

Rezultati:

Kompleksi është plotësisht funksional, përfshirë linjat e prodhimit. ITE Group realizon mirëmbajtjen e planifikuar të objektit.

Faktorët Kryesorë të Suksesit:

  • Cilësia e lartë e materialeve të instaluara

  • Mbështetja e drejtpërdrejtë e partnerëve

  • Stafi Inxhinierik Profesional

  • Numri i madh i punonjësve

Kthehu tek Projektet.