Omega Pharma

Natyra e projektit:
Depo Farmaceutike

Vendndodhja: Tiranë, Zona industriale

Vlera e kontratës: 1,000,000 Euro

Periudha kohore: 24 muaj

Përmasa: 15,000 m2

 

Zgjidhja:

Të kontraktuar nga investitori për ti dhënë zgjidhje të gjithë sistemit elektrik dhe elektronik të ndërtesës. Kompania jonë ishte përgjegjëse për të zhvilluar komplet projektin elektrik dhe pas aprovimit nga investitori të bënte implementimin e tij.

Projekti për këtë depo farmaceutike moderne përfshin :
Furnizimin dhe instalimin e kabinës shpërndarëse të Tensionit të Mesëm, lidhjen me rrjetin 20/0.4KV, dy transformatorë fuqie secili 630KVA, kompensator fuqie 100KVA, një Ups 80KVA, dy UPS 60KVA.
Furnizimin dhe instalimin e të gjithë kabllove për sistemin elektrik duke përfshirë të gjithë komutatorët nga qëndra e fuqisë tek bordet shpërndarëse për sistemin e kondicionimit, sistemin mekanik etj.
Furnizimi dhe instalimi i të gjithë sistemit elektrik duke perfshirë, kanalinat, tubat, kutitë shpërndarëse, kutitë në dysheme, të gjithë linjat për ndricimin e depos farmaceutike dhe të gjithë aksesorët e nevojshëm .
Furnizim dhe instalim i të gjithë ndricuesave të jashtëm, ndricuesave të magazinës dhe ndricuesave të zyrave. Të gjithë ndricuesat janë zgjedhur sipas udhëzimeve të arkitektit për të mundësuar një ndricim profesional dhe shumë modern.
Furnizimi dhe instalimi i sistemit të kontrollit “Vimar By Me” për të gjithë ndricimin dhe perdet e ndërtesës sipas skenarëve të paracaktuar .
Furnizimi dhe instalimi i sistemit televiziv, të rrjetit data, fibrave optike të lidhura në Rack, sistemit të zjarrit , sistemit audio , sitemit të kontrollit (DMX) për ndricimin e jashtëm, sistemin antivjedhje etj.

Partnerët:

Schneider Electric, APC by Schneider Electric, OVA by Schneider Electric, Bosch Security System, Femi CZ, Irce Cavi, Prysmian Group, Canovate Rack, AFL Hyperscale.

Partnerët e ndricimit të perfshirë në projekt:

  • OMS Lighting
  • Iguzzini
  • Luce&light

Rezultati:

Investitori ka tashmë nje ndërtesë të kuruar të sistemit elektrik dhe elektronik. Ndricimi kontrollohet nga një sistem qendror I cili bën të mundur ndryshimin e fluksit të dritës në varësi të nevojave. Për më tej, shumëllojshmëria e ndricuesave të përdorura në ketë projekt për ndricim të brendshëm dhe të jashtëm e bëjnë këtë godinë të mrekullueshme.

Faktorët kryesorë të suksesit:

  • Cilësi e lartë e materialeve të përdorura

  • Suport direkt nga partnerët

  • Staf inxhinierik profesionistë në projektim elektrik

  • Staf inxhinierik profesionistë në zbatim

Kthehu tek Projektet.